Velg en side
MEDLEMSINFORMASJON 2021
 
27 april     MÅLØY FRISBEE CLUB – VINGLEHYSA Skrevet av: Ståle Tennebø  

Info til tidligere/gamle
og nåværende medlemmer

  Er du interessert i å være med på å videreutvikle Måløy Frisbee Klubb – Vinglehysa og samtidig bidra til å gjøre Moldøen finere og enda mer tilgjengelig/attraktiv?    
    Måløy Frisbee Klubb Vinglehysa vil nå sette søkelyset på å rekruttere nye medlemmer/støttemedlemmer. Vi starter med å informere tidligere medlemmer og aktive utøvere. Vi sender dette også ut til de som var med fra oppstarten på 80-tallet.  
I 2020 var frisbeeklubben 40 år. Klubben ble oppstartet i mai 1980 etter initiativ fra noen ildsjeler som hadde tro på denne form for sport. Vinglehysa var da den
3. frisbeeklubben som ble etablert i Norge. I dag er frisbeesporten den raskest voksende sportsgrenen, med klubber nå over hele landet.


Frisbeegolf er den grenen som er mest aktuell og har størst utbredelse.
Frisbeegolf fungerer som vanlig golf. De med ferrest kast vinner.
Dette er en spennende og rimelig hobby som alle kan benytte seg av. Her er ingen for unge eller for gamle. En får god trim og sosialt er det og om en er flere i følge. Sporten er også veldig koronavennlig (utendørs og i god avstand til hver andre). Denne sporten er som alle andre sportsgrener: jo mer du øver, jo flinkere blir du.
  I tillegg til å bruke tid på vår 24 hulls frisbeegolfbane, har vi investert i eget klubbhus som skal benyttet som tilholdssted for våre medlemmer under trening, turneringer, samlinger, medlemsmøter, styremøter og dugnader. Klubbhuset ligger meget sentralt midt i frisbeegolftrassen vår på Moldøen. Vårt nye klubbhus er det spisse, gamle televerkhuset som tidligere ble benyttet av Måløy Sportsfiskerlag. Vi ønsker også å leie ut lokalet til bedrifter for små og store sammenkomster med frisbeegolf som en av ingrediensene.         Inveteringer de siste årene er store og mange.
– Nytt klubbhus i to etasjer
med kjøkken/toalett/oppholdsrom/kontor/loft/stor veranda.
– Nye og oppdaterte banekart – Stor utstyrscontainer
– Ny beitepusser – Sherpa 940 m/henger
– Tre nye kantklippere – Stor gassgrill
– 55 toms TV i oppholdsrommet
– Klubbfrisbeer med egen logo på.
– Klubbgensere/-jakker med egen logo på.
  Vi har også spennende planer for å utvikle klubbhuset for fremtiden.

            Langtidsavtaler Vi har langtidsavtaler med lokalt næringsliv som sponser oss hvert år. De får da logoen sin profilert på våre frisbeekurvene.

Vi har også langtidsavtale med Kinn kommune for at vi utfører skjøtsel av hele Moldøen. Klubben utfører alt dette arbeidet på dugnad. Men for å komme i mål med klipping av bana/Moldøen har vi i 2020 måtte leie inn ekstra folk til å hjelpe oss med dette. Vi trenger flere medlemmer/støttemedlemmer som kan være med på dette viktige arbeidet, spesielt fra mai til august.   Frisbeeklubben har en sunn og god økonomi.   Frisbeesporten er en hobby som er så å si gratis. Du trenger ikke mange frisbeer i starten for å kunne utøve denne idretten. Er du nybegynner og er litt usikker på om dette er noe som du vil prøve først, kan vi låne ut frisbeer slik at du får testet det ut litt.


      Et medlemskap i Måløy Frisbee Club er pr. år kr. 200,-.
For nye medlemmer som melder seg inn, får en klubbfrisbee med vår logo på som velkomstgave. Verdien på denne frisbeen er på kr. 150,-.
Ønsker du å være støttemedlem, koster det pr. år kr. 150,- Vi har et langsiktig mål om å bli over 50 medlemmer og like mange støttemedlemmer.      

Styret består i dag av:
Formann:        Ståle Tennebø

Styremedlem: Trond Myrestrand
Styremedlem: Erlend Svoren
Styremedlem: Tom Tennebø
Styremedlem: Stian Tennebø
Mer info finner du på vår facebookside  
Dette bildet av Ukjent forfatter er lisensiert under CC BY-SA    Måløy Disc Golf   Ønsker du å bli medlem eller støttespiller for 2021, kan det gjøres på to måter: Send en mail til: post@maloydiscgolf.no, så sender vi en faktura.Betal på VIPPS  #13099 – Måløy Frisbee Club   Viktig info vi trenger i begge alternativene:
Navn – Etternavn – Adresse – Telefon – Mailadresse
  GRASROTANDELEN – NORSK TIPPING.
Klubben vår er en del av Norsk Tipping sin grasrotsatsning.
Legger du inn Måløy Frisbee Klubb som fast grasrotmottaker,
mottar klubben 7% fra Norsk Tipping av din spillinnsats.

Vennlig hilsen MÅLØY FRISBEE CLUB Ståle Tennebø